EyeCare Øresund Website

EyeCare Øresund

Linda är en optikerkonsult som inte bara har ett öga för ögon utan även ett öga för design! Hon hittade till min hemsida via en av mina artiklar och hörde av sig. Hon hade redan gjort en skiss på en logotype och en skiss på ett visitkort som jag tyckte var jättefina men …
Jag skissade en ny logotype till henne baserad på hennes skisser. Med tanken på att hon jobbar både i Danmark och Sverige och då stavas det Öresund eller Øresund. Vatten… dubbelstavning… Øresund som huvudstavning och sedan Öresund i speglingen. Det var en hitt hos Linda! Efter det var det dags för visitkort, hemsida och en flyer. Hemsidan behövde några finishing touches från Lindas sida efter att jag hade gjort den nästan klart. Det blev så klart ännu bättre med två par ögon än med ett!

Linda har ett otroligt professionellt och trevligt bemötande, precis som hon skriver på sin hemsida att hon har mot hennes kunder, men det gäller även mot hennes leverantörer!

Utförda tjänster
 • Hemsida

 • Logotype

 • Visitkort

 • Flyer

 • Copywriting

Kringtjänster
 • Bildmaterial

 • Webbhotell med Webbservice

 • Tryckeritjänster

 • Domänregistrering

Linda Björnsson - EyeCare Øresund

Jag hade en idé hur mitt visitkort skulle se ut och ville ha feedback samtidigt som jag behövde ha en ny hemsida också.

Jag fick upp ögonen för Lida genom att jag fann hennes hemsida o tittade på hennes andra jobb, jag ville hitta en designer som är lyhörd, kan förstå vem jag är och mina behov. Jag har inte tid att ”coacha”.

Lida och jag pratade över telefon och jag visade mitt visitkort med den stilen jag hade tänkte mig.

När hon var färdig var jag mer än nöjd, överväldigande är nog mer rätt att säga, hon har ett sådant öga för detaljer och kunde förstå vem jag är som person och det speglar sig väl i både mitt nya visitkort och hemsida.

LINDA - EYECARE ØRESUND, (eyecareoresund.se)

Gillar du det du ser?

Dags att ta ditt nästa steg!

Det tar bara 20 minuter för dig att ta reda på i vilken riktning ditt företag är på väg och vilka behov du och ditt företag har.
Ring, maila eller kom förbi! Jag hjälper dig att ta ditt nästa steg.

  **Jag godkänner

  ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.