Jag älskar hemsidor!

Men det gör oftast inte mina kunder

Mitt namn är Lida Caster och jag är en utbildad dataingenjör. Direkt efter mina studier år 2001 (ett år efter att jag flyttade till Sverige från Nederländerna) började jag som webbprogrammerare i mitt eget företag och sedan 2003 är jag även en webdesigner. Genom åren har jag lärt mig många delar i marknadsföringsprocessen. Det som fungerar (förutom för vissa), det som inte fungerar så bra (förutom för andra). Det är roligt och spännande att ha haft äran att träffa så många företagare och deras bolag och hjälpt dem med allt från logotype till kompletta grafiska profiler (eller branding som det också heter). Mycket har ändrats sedan 2001, så det är bara att hoppa på tåget och njuta av resan, CHOO CHOO!

Kärleken för hemsidor och grafisk formgivning

Jag ritade jämt när jag var barn, jag var bara inte särskilt bra på det. Tankarna jag hade kom aldrig riktigt ut bra med papper och penna. Mitt liv hade sett helt annorlunda ut idag utan Photoshop och alla andra fantastiska grafiska program!

Det jag älskar är dock oftast en riktig pina för mina kunder. Det är därför jag tar hand om allt från idé till färdig hemsida där mina kunder kan vara med så mycket i processen som de själv vill. Att kunna erbjuda alla delar med utveckling, programmering och grafisk formgivning är både roligt för mig och unikt i branschen. Det är trots allt två olika yrken som jag har kunnat kombinera genom mina studier inom IT och min passion för grafisk formgivning!

Det bästa jag vet
 • Mina barn – Som alla föräldrar vet. Mina barn är bäst i hela världen!

 • Ansvar – Det låter tråkigt men det är så himla befriande att ta sitt eget ansvar för allt i livet.

 • Kreativitet – Det är nästan alltid med ett grafiskt inslag men jag hittar alltid på något nytt!

 • Skratt – Ett skratt smittar av sig, alltid, i alla fall på mig!

 • Förändring – Det rymmer även spontanitet. Livet blir sällan så man hade tänkt sig, barnen påminner mig om det dagligen. Det är bara att omfamna och njuta!

Några starka sidor enligt vänner och kunder
 • Energisk, positiv

 • Kreativ, nyfiken

 • Glädje, ärlig, uppriktig, omtänksam

 • Envis, uthållig

Lida och Jonas

“Dina starkaste sidor är din energi, glädje, nyfikenhet och uppriktighet. Du kör på i andan ”stay hungry, stay foolish”, som så många av oss inte pallar i medelåldern. Det är kul, inspirerande och uppfriskande. Och inte minst glädjande!”

JONAS BYSTRÖM - MIN KÄRA VÄN SEDAN 2002!

Jag ser fram emot att få jobba med dig!

Berätta gärna lite till om dig och ditt företag

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver jag veta lite mer om dig och ditt företag. Självklart är din information i säkra händer hos mig.

  Jag godkänner**

  ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.