• Innergårdsgruppen Website

Vad ska jag tänka på när jag anlitar en webbdesigner? Del 3 – Hittat en webbdesigner! Nu då??

Vad ska jag tänka på när jag anlitar en webbdesigner? Del 3 - Hittat en webdesigner! Nu då?? Jag har hittat rätt webbdesigner! Och nu då? Börja med att lägga fram din egen lista på önskemål för din hemsida. Det spelar ingen roll om listan är liten eller stor, din webdesigner ska kunna hjälpa dig att ta fram det du behöver och hjälpa dig att fila på listan genom att lägga till delar som är relevanta för ditt företag och ta bort saker som inte är det. Vissa erbjuder standardpaket, andra gör det mer skräddarsytt för just

Har du frågor angående någon artikel?

Berätta det gärna för mig!

    Jag godkänner**

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.