Anders Högström - Hemsida

Anders Högström Knives

Året var 2008, Anders har precis Googlat fram ett företag som jobbar med hemsidor, mitt företag, och gillar vad han ser. Vi hörs för första gången på telefonen… och många gånger åren efter! Det blev en ny hemsida i 2008 och trots att han fortfarande gillade sin gamla hemsida, så var den tyvärr helt utdaterad och behövdes fräschas upp från grunden. Han var nästintill exalterat vid sin första hemsida, fortfarande otroligt nöjd med den när jag började jobba med hans nya sida, pressen var hårt och hans reaktion om slutresultatet så välkomnande med jubel!

Anders klarar sig för det mesta själv med sin hemsida men ibland så hörs vi på telefon, sms eller e-post när han har en fråga eller behöver lite hjälp med något. Han vet vad han vill och vet vad han tycker om utan att vara för styrande (då skulle aldrig något bli klar!). En rättvis, skicklig och varm person.

Tack Anders för att jag får vara en del av ditt liv och att du är en del av mitt!

Utförda tjänster
  • Hemsida

  • Logotype

  • Nyhetsbrev

  • Certifikat till knivar

Kringtjänster
  • Webbhotell

  • Tryckeritjänster

Lida och Anders

“Lida har en konstnärlig fingertoppskänsla som jag uppskattar- hon lyssnar och känner av vad jag vill ha utseendemässigt och lägger till egna beståndsdelar som passar väl in. I och med att jag är en väldigt kräsen individ och instinktivt känner när något är rätt blir jag- fortfarande- förvånad när Lida lyckas sätta sin egen prägel på detaljer, lägga till ytterligare och förbättra medan jag samtidigt får det som jag tänkt mig! Det blir unikt, välgjort och nyskapande. Hon är alltigenom proffsig och en mycket härlig individ att arbeta med- varma rekommendationer!”

ANDERS HÖGSTRÖM KNIVES, (andershogstrom.com)

Gillar du det du ser?

Dags att ta ditt nästa steg!

Det tar bara 20 minuter för dig att ta reda på i vilken riktning ditt företag är på väg och vilka behov du och ditt företag har.
Ring, maila eller kom förbi! Jag hjälper dig att ta ditt nästa steg.

    **Jag godkänner

    ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.