Fastio Fastighetsförvaltning Hemsida

Fastio Fastighetsförvaltning

Vilken glädje jag fick av dig Mikko med ditt ständiga leendet och höga skratt! Det gör ju jobbet såååå mycket roligare med ett sådant glatt ansikte som ditt!

Med några riktigt kompetenta medarbetare och Mikko som dessutom är elektriker, besiktningsman, generös (se nedan) och service minded så är er bostadsrättsförening i riktigt goda händer!

Förutom fastighetsförvaltning av bostadsrättsföreningar så tillhandahåller Fastio även energiförvaltning, projektledning och fastighetsbesiktningar.

Tack så mycket Mikko, inte bara för ditt företroende att anlita mig men även för alla nya dörrar i min lägenhet. ”Hål i varenda dörr?” Jodå… det har varit en hyreslägenhet förut och jag har inte hunnit byta ut dom ännu. ”Jag har kvar en massa med nya dörrar, vill du ha??” JA TACK! Du är helt underbar! 🤩

Utförda tjänster
 • Hemsida

 • Visitkort

 • Mindre ändring logotype

 • Magnetskylt till bil

Kringtjänster
 • Bildmaterial

 • Webbservice

 • Tryckeritjänster

Mikko Fastio

Lida, att samarbeta med dig har varit en härlig upplevelse. Din förmåga att förstå mina tankar och omsätta dem till handling är imponerande. Du tar dig an varje uppgift med en personlig touch och affärsmässig skicklighet.

Jag vill verkligen understryka hur fantastisk du är!

Stort tack för allt du har gjort och din positiva energi lyser verkligen upp varje samarbete😃

MIKKO - FASTIO FASTIGHETSSERVICE, (fastio.se)

Gillar du det du ser?

Dags att ta ditt nästa steg!

Det tar bara 20 minuter för dig att ta reda på i vilken riktning ditt företag är på väg och vilka behov du och ditt företag har.
Ring, maila eller kom förbi! Jag hjälper dig att ta ditt nästa steg.

  **Jag godkänner

  ** Jag godkänner att ni sparar min information för att kontakta mig angående det här ärendet. Se hela Privacy Policy.